Doorstromen zonder zorgen

Wanneer u al een woning heeft, maar graag de stap wilt gaan maken naar een nieuwe woning, valt u onder de doorstromers. De grote vraag is vaak welke volgorde van te ondernemen stappen de juiste is. Het beste kunt u eerst een financieel adviesgesprek inplannen om overzicht te krijgen over uw mogelijkheden.

U wilt graag weten wat uw mogelijkheden zijn nadat uw huidige woning verkocht is. Misschien denkt u er zelfs wel aan om niet te wachten tot uw woning verkocht is, maar wilt u nú al de stap zetten om een voorlopig koopcontract te tekenen. Over al deze vragen adviseren wij u graag.

Gratis eerste gesprek

Benieuwd wat ’t Zeeuwse Hypotheek Huys voor u kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak waarin we uw mogelijkheden zullen bespreken. De kosten voor het eerste gesprek zijn voor onze rekening. 

Met bemiddeling van ’t Zeeuwse Hypotheek kan familie Collignon doorstromen.

“Wij zijn op alle vlakken ontzorgd”

Door de alsmaar toenemende vraag naar producten uit de webshop van mevrouw Collignon, ging de familie op zoek naar een nieuwe woning met riante schuur. Toen ze in Heinkenszand de woning van hun dromen tegenkwamen, begon het balletje te rollen. Maar wat zijn financieel de mogelijkheden?

“Doordat er meer kapers op de kust waren voor de woning die wij op het oog hadden, moest er snel geschakeld worden. Wij hebben de gok genomen om eerst de woning aan te kopen voordat onze eigen woning verkocht was. In combinatie met inkomen uit een onderneming beseften wij dat het verkrijgen van een hypotheek heel wat voeten in de aarde had”

Om ons hierbij te helpen zijn wij op gesprek geweest bij verschillende adviseurs. Een van die adviseurs was Izaak Verstraten van ’t Zeeuwse Hypotheek Huys. Het eerste (gratis) gesprek hebben wij als zeer prettig ervaren. Er werd goed naar ons geluisterd en wij kregen het gevoel echt geholpen te worden. Tijdens de verdere gesprekken die er gevoerd zijn en bij het doornemen van de offertes werd dit gevoel steeds meer bevestigd. Het team was goed op elkaar ingespeeld en iedereen weet waar het over gaat. Op al onze vragen werd een duidelijk antwoord gegeven binnen de afgesproken
termijn. Doordat ’t Zeeuwse Hypotheek Huys zoveel uit handen heeft genomen, zijn wij echt ontzorgd en konden wij verder met het uitbreiden van dekonijnenwinkel.nl waar wij alles verkopen wat met konijnen te maken heeft. Als we onze ervaring met ’t Zeeuwse Hypotheek Huys kort zouden moeten samenvatten, zou ik zeggen, dat het een zeer bedreven en ervaren bedrijf is dat op alle vlakken mee denkt met de klant, verstand heeft van zaken, de afspraken nakomt en het complete financiële plaatje van hypotheek tot verzekering uit handen neemt. Voor ons is dat echt ontzorgen.


Waarom u persoonlijk advies nodig heeft?

Wanneer u al een hypotheek heeft lopen, is het belangrijk om vanuit deze hypotheek te gaan bekijken wat voor u de beste mogelijkheden zijn. Vooral wanneer uw huidige hypotheek al voor 1 januari 2013 liep, kan dit grote gevolgen hebben voor de aankoop van uw nieuwe woning. Per 1 januari 2013 is er heel erg veel veranderd op het gebied van hypotheken, Hiernaast leest u slechts enkele aanpassingen welke sinds 1 januari 2013 zijn doorgevoerd. Omdat u al een hypotheek had, heeft u te maken met een overgangsrecht. In dit overgangsrecht wordt geregeld aan welke regels u zich niet hoeft te houden en welke aanpassingen wél voor u van toepassing zijn. Dit overgangsrecht vraagt om een nauwkeurig advies op maat. Geen enkel advies op basis van het overgangsrecht is hetzelfde, waardoor u als doorstromer echt behoefte heeft aan maatwerk door specialisme.

Aanpassingen sinds 1 januari 2013
• Het aantal hypotheekvormen is terug gebracht naar 2;
• Het recht op hypotheekrenteaftrek is ingeperkt;
• Regels omtrent lopende spaarhypotheken zijn strenger geworden;
• Maximale bedrag aan aflossingsvrije hypotheek is verlaagd;
• Maximale hypotheekbedrag is op basis van inkomen en woningwaarde minder geworden.

Vragen?

Neem contact op met een
van onze adviseurs

Voor u lopen we graag een stapje harder

Morgen al op gesprek

Welkom op zaterdag

Tot 22.00 uur bereikbaar

“wij begeleiden u van woning tot woning”

Het is voor een doorstromer van groot belang om een goed advies te krijgen voor de aankoop van een nieuwe woning. Het is niet alleen van belang om de puzzelstukjes op de juiste plaats te leggen, het is eerst heel belangrijk om alle benodigde stukjes op tafel te krijgen. Samen met u zorgen we ervoor dat alle benodigde informatie aanwezig zodat, zodat we op basis daarvan u een totaaloverzicht kunnen geven van de mogelijkheden. Op basis van dat overzicht kunt u een bewuste keuze maken in de stappen die u vervolgens kunt gaan ondernemen. Zodra u een voorlopig koop-contract heeft ondertekend bemiddelen wij graag voor u  met de geldverstrekker die het beste bij uw specifieke situatie past. Op deze manier hoeft u zich alleen maar bezig te houden met de leuke dingen die komen kijken bij het kopen van een nieuwe woning.

LOGO-ZHHUYS-medium

ZHHUYS Goes

Amundsenweg 23
4462 GP Goes

T. 0113 253 459
F. 0113 570 501
E. goes@zhhuys.nl

ZHHUYS Yerseke

Marijkelaan 2b
4401 GG Yerseke

T. 0113 570 500
F. 0113 570 501
E. info@zhhuys.nl

LOGO-ZHHUYS-medium

ZHHUYS Goes

Amundsenweg 23
4462 GP Goes

T. 0113 253 459
F. 0113 570 501
E. goes@zhhuys.nl

ZHHUYS Yerseke

Marijkelaan 2b
4401 GG Yerseke

T. 0113 570 500
F. 0113 570 501
E. info@zhhuys.nl