Ondernemen zonder zorgen

Als ondernemer laten wij u graag datgene doen waarin u het beste bent, namelijk ondernemen! Voor een ondernemer voelt het heel vaak zo, dat het voor iemand in loondienst veel makkelijker is om een hypotheek af te sluiten, dan voor iemand met een onderneming. Maar is dat wel zo? Wanneer een ondernemer een hypotheek wil afsluiten, zijn er vaak heel veel financiële gegevens aanwezig, gegevens die iemand met een loondienstverband gewoonweg

niet heeft. In het voortraject is er bij een ondernemer dus al heel veel inzage in de financiële situatie. Geldverstrekkers zijn geneigd deze financiële kans met beide handen aan te grijpen en zullen de aanwezige cijfers nauwkeurig beoordelen. In onze ogen gaat het bij een ondernemer niet om de cijfers, maar juist om het verhaal waaruit de cijfers tot stand komen.

Gratis eerste gesprek

Benieuwd wat ‘t Zeeuwse Hypotheek Huys voor u kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak waarin we uw mogelijkheden zullen bespreken. De kosten voor het eerste gesprek zijn voor onze rekening. 

Waarom een woning kopen?

Wanneer je nog thuis bij je ouders woont, komt er een keer een moment waarop je de beslissing maakt om op jezelf te gaan wonen. Wanneer je deze beslissing genomen hebt zijn er 2 opties: Een woning kopen of een woning huren. Uiteraard hebben beide opties voor- en nadelen.

Wanneer je een woning gaat huren, zal deze woning nooit van jezelf worden. Iedere maand moet je een huurbedrag betalen, wat ieder jaar verhoogd zal worden. Wanneer je vandaag de dag een woning koopt, ben je verplicht om de hypotheek binnen 30 jaar aan de bank terug te betalen. Dit betekent dat de woning na 30 jaar helemaal van jou is en je ermee mag doen en laten wat je wilt.

Het grootste voordeel van een woning kopen, is dus de waarde die je in 30 jaar tijd opbouwt. We zien het tegenwoordig steeds vaker dat de maandelijkse huur die men voor een woning betaalt, hoger is dan de hypotheeklast die men maandelijks gaat betalen wanneer men een woning koopt. In veel gevallen is het dus goedkoper én bouw je een grote spaarpot op.

Natuurlijk zitten er ook risico’s aan het kopen van een woning. Zo kan bijvoorbeeld de rente naar verloop van tijd veranderen, of kan wet- en regelgeving worden aangepast. Ook wanneer je wilt verhuizen, zul je de woning eerst moeten verkopen. Wanneer je beslist om een woning te gaan kopen, is de kans groot dat je hier een hypotheek voor af dient te sluiten.

Onze dienstverlening

Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Bij het geven van adviezen staat uw belang altijd centraal. Wij willen u graag informeren over de aard en reikwijdte van onze dienstverlening, waarin u als klant centraal staat en de wijze waarop onze beloning is geregeld.

U kunt hier de betreffende documenten downloaden en bekijken.

Financieel complexe producten:
Dienstverleningsdocument Hypotheek

Dienstverleningsdocument Pensioen

Dienstverleningsdocument Vermogen opbouwen

Dienstverleningsdocument Risico’s afdekken

Voor u lopen we graag een stapje harder

Morgen al op gesprek

Welkom op zaterdag

Tot 22.00 uur bereikbaar

“t Zeeuwe Hypotheek Huys denkt met u mee”

Als ondernemer is uw tijd schaars. U werkt meer dan de standaard werktijden en het is lastig voor u om uw kostbare tijd aan het afsluiten van uw hypotheek te spenderen. Wij begrijpen dat. Graag kijken we samen met u naar de financiële mogelijkheden. Wanneer u dit wenst kunnen wij ook met uw boekhouder om tafel om te kijken wat voor u, zowel op privé als op zakelijk gebied de beste financiële oplossing is. Wanneer dit voor u duidelijk is kunt u een bewuste keuze maken over hoe voor u de meest passende hypotheek kan worden afgesloten. Nadat u weet wat u wilt kan u direct weer aan het werk. ’t Zeeuwse Hypotheek Huys zorgt vervolgens voor de bemiddeling met de geldverstrekker die het beste aansluit bij uw wensen en mogelijkheden.omen kijken bij het kopen van een nieuwe woning.

't Zeeuwse Hypotheek Huys | Persoonlijk & Betrouwbaar

LOGO-ZHHUYS-medium

ZHHUYS Goes

Amundsenweg 23
4462 GP Goes

T. 0113 253 459
F. 0113 570 501
E. goes@zhhuys.nl

ZHHUYS Yerseke

Marijkelaan 2b
4401 GG Yerseke

T. 0113 570 500
F. 0113 570 501
E. info@zhhuys.nl

LOGO-ZHHUYS-medium

ZHHUYS Goes

Amundsenweg 23
4462 GP Goes

T. 0113 253 459
F. 0113 570 501
E. goes@zhhuys.nl

ZHHUYS Yerseke

Marijkelaan 2b
4401 GG Yerseke

T. 0113 570 500
F. 0113 570 501
E. info@zhhuys.nl